Nubis office interior

Het Nubis Office Interior is ontworpen met als uitgangspunt om een ruimte te creëren gevuld met favoriete elementen van het team. Het resultaat is een open en uitnodigend kantoor met een opvallende, upcycled terrazzo vloer in levendige kleuren. De warme houten wanden zorgen voor een gezellige en huiselijke sfeer die perfect past bij Dutch Design.

Locatie
Weespertrekvaart, Amsterdam

Programma
Kantoor interieur

Grootte
375 m2

Het nieuw gebouwde kantoor maakt onderdeel uit van een woongebouw dat is gebouwd in collectief particulier opdrachtgeverschap (CPO)
aan de rand van het centrum van Amsterdam. De belangrijkste gebruikers van het kantoor zijn jonge programmeurs die allemaal worden gescout en weggekaapt door grote techbedrijven als Google, Apple, Facebook en Microsoft. Om het studentikoze, soms een beetje saaie bestaan van programmeurs op te fleuren, ontwierpen we een ontspannen ontvangstruimte met een opvallende kleurrijke upcyclede terrazzovloer.

Het interieur is zo ontworpen dat ontmoeting centraal staat en dat de ruimtes inspirerend zijn, met een huiselijke kantooromgeving voor de gebruikers als resultaat. De goed uitgeruste keuken/koffiebar heeft verschillende soorten zitjes voor uitgebreide lunches, echt goede koffie en niet te vergeten de vrijdagmiddag borrels.

De mix van open en gesloten werkplekken en vergaderruimtes biedt flexibiliteit aan de gebruikers. Of ze nu een één-op-één gesprek, mindmapping sessie of concentratie uur plannen, ze kunnen altijd een passende comfortabel uitgeruste werkplek of vergaderruimte vinden om zich creatief en gefocust te houden.

Als je om de met spiegels beklede vergaderkamer heenloopt, kom je bij de open werkplekken, vanaf hier is de materialisatie kalm en bijna rustgevend. Door gebruik te maken van pastelgroene kozijnen, wanden van meerlaags massief houten panelen, veel planten en goed gekozen meubilair ontstaat een frisse werkomgeving. De meeste meubels in het interieur zijn afkomstig van online veilingen, waren oud en zijn opgeknapt of gekocht bij kringloopwinkels. De frisheid en het gebruik van pure en hergebruikte materialen behoren ook tot onze favoriete dingen.