Felixx kantoor interieur

Felixx Landscape Architects & Planners heeft een nieuw kantoor in de iconische Schiecentrale in Rotterdam. Het interieur weerspiegelt de kernwaarden van Felixx: groen, happy en vol samenwerking.

Locatie
Schiecentrale Rotterdam

Programma
Kantoor interieur

Grootte
700 m2

Ons ontwerp voor het kantoor van Felixx richt zich op het creëren van een inspirerende en gezonde werkomgeving. Het hart van het kantoor is het zogeheten Happy Island, een centraal punt waar medewerkers kunnen samenkomen, overleggen en presentaties houden. Dit eiland, gemarkeerd door een opvallende groene vloer, biedt verschillende zitmogelijkheden voor informele discussies, ontwerppresentaties, borrels en lezingen. Het is omringd door open kasten gevuld met boeken, modellen en samples, wat bijdraagt aan een inspirerende omgeving.

Groene Werkplekken Met een focus op groen en gezondheid, hebben we 25 vierkante meter aan beplanting geïntegreerd in het ontwerp. Deze planten zijn geplaatst in door Felixx ontworpen kweektafels die de werkplekken scheiden. Deze tafels zorgen niet alleen voor een aangename, groene sfeer maar dragen ook bij aan een gezonde en productieve werkomgeving.

Ruimte en Samenwerking Het nieuwe kantoor biedt Felixx ruim 700 vierkante meter aan werkruimte, waardoor optimale werk- en ontwikkelingsmogelijkheden ontstaan. De grote open keuken is een centrale plek waar medewerkers samen kunnen lunchen in een groene en gezonde omgeving. De hoge mate van transparantie en open ruimtes stimuleert samenwerking en belichaamt de slogan van Felixx: “Realizing Happy Environments.”